De luisterkindmethode

Wat is het?

De Luisterkindmethode is ontwikkeld door Diana van Beaumont. Door af te stemmen op energetisch niveau maak ik contact met degene voor wie de afstemming is aangevraagd. Tijdens dit contact luister ik, onbevangen en zonder oordeel, en kijken we samen wat er op dat moment speelt, waar eventuele blokkades liggen en hoe we die op kunnen lossen.

Vooraf mogen vragen gesteld worden, die ik vervolgens meeneem in de afstemming.

Het hele gesprek schrijf ik tot in detail op, zodat je mee kunt lezen wat er gezegd en gedaan is. Vaak mag de boodschap nog even landen en dan is het fijn dat je afstemming na verloop van tijd nog eens rustig door kunt lezen.

Omdat het contact in de energie plaatsvindt hoef je niet naar een praktijk te komen of aanwezig te zijn tijdens het maken van de afstemming.  Een afstemming heeft vaak al direct effect en kan veel  verandering en rust brengen in korte tijd. Hierdoor is vervolgcontact niet noodzakelijk.

Voor wie?

De Luisterkindmethode kan worden ingezet voor iedereen.

Je kunt een afstemming aanvragen voor:

  • jezelf
  • je kind (vanaf 10 jaar moeten kinderen zelf toestemming geven)
  • een kindje in je buik

Een Luisterkindafstemming kan aangevraagd worden voor alle levensvragen en uitdagingen.  Ook als je wilt weten wat er bij jezelf of bij je kind op een dieper niveau speelt kun je een aanvraag doen.

Wil je weten of een afstemming jou of je kind kan helpen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Levensbrug

In een levensbrug afstemming sla ik een brug tussen jou en een dierbare die overleden is of die fysiek niet (meer) in staat is om contact te maken.

Afscheid nemen is moeilijk en kan extra pijnlijk zijn wanneer je met nog onbeantwoorde vragen achter blijft. Vaak is de wens groot om nog één keer met iemand te kunnen praten, om te horen of het goed gaat en om al die vragen te stellen waar je graag een antwoord op zou willen.

Een levensbrug afstemming biedt troost en kan helpen om het verlies een plaats te geven.

Een levensbrug afstemming kan aangevraagd worden voor:

  • mensen die overleden zijn
  • kindjes die nooit geboren zijn (denk aan abortus of miskraam)
  • mensen die zelfmoord hebben gepleegd
  • mensen die in coma liggen
  • mensen die door ziekte of beperking niet meer kunnen praten (denk aan Alzheimer, dementie, Korsakov)

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op