Over mij

Ik ben Sanne van Megen, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. In het dagelijks leven ben ik sociaal pedagogisch hulpverlener en werk ik al jaren in de zorg. Ik heb gewerkt in de verslavingszorg, de psychiatrie, met mensen met een verstandelijke beperking en ben momenteel werkzaam als hulpverlener voor mensen die met huiselijk geweld te maken hebben. Ik werk vanuit mijn hart en probeer ieder mens weer in zijn eigen kracht te zetten, zodat ze van daaruit zelf weer verder kunnen.

Naast mijn dagelijks werk houd ik me bezig met mijn grote passies: schrijven en zielswerk. Vanaf het moment dat ik leerde schrijven doe ik niets liever dan mijn gevoelens, gedachten en ervaringen vast te leggen op papier. In combinatie met mijn hooggevoeligheid leidt dit tot po√ęzie die ik mijn ‘zielestof’ noem.

Begin 2018 kwam Luisterkind op mijn pad en wist ik ‘dit is wie ik ben’. Ik ben dan ook direct gestart met de opleiding en heb in september 2018 mijn diploma behaald.

Luisterkind geeft mij de mogelijkheid om verbinding te maken met iedere ziel die gehoord wil worden en zijn of haar verhaal op papier te zetten. Dat is wat ik het liefst doe en waar mijn kracht ligt. Met Luisterkind heb ik mijn pad gevonden.